Скандалът не винаги е свързан с конфликти. Лесно е да се убедите в това, ако разгледате витрината с игри на българските казина. Някои слотове дават на потребителите такива печалби, че те веднага се оказват в центъра на вниманието в тематичните медии.

Totem de Oro от GameBeat

Тази слот машина е разработена от доставчика през 2024 г. Тя принадлежи към жанра "Маски на Тики". Размерът на минималния залог на завъртане в играта е 0,25 монети, а максималният, който играчът може да постави, е 50 кредита на завъртане. Между другото, дълго време тази игра се конкурираше със слота Супер Хот 40, който също стана известен със своите джакпоти.

Максималната печалба в рамките на едно завъртане е ограничена до сумата от 250 хил. лв. във валутата на онлайн казиното. Печелившите комбинации се формират в 25 посоки, а игралното поле включва 3 реда и 5 барабана.

Волатилността на слота е средна, а коефициентът му на възвръщаемост на теория е 96,07%. Играта поддържа бонусни функции като:

  • Безплатни завъртания;
  • Wild и Scatter;
  • Подредени икони;
  • Разширяващи се икони.

В режим на бонус завъртания играчът гарантирано получава плаващ Wild, който първоначално се намира на последния барабан, а след това започва да се придвижва към началото на игралното поле с всяко следващо превъртане.

Активират се кръгове на безплатни завъртания при изпадане на три символа с надпис "BONUS". В случай на изпадане на уайлд символ вдясно от съществуващ уайлд символ, играчът се възнаграждава с удължаване на безплатните завъртания.

Евтините икони на класиката са изработени под формата на стойности на карти. За комбинации с тези пиктограми играчът ще получи от 10 до 80 монети. Създаването на комбинации с Леопард, Мъж на син фон и Момиче ще донесе от 20 до 300 монети. Премиум иконата в играта е мъж на червен фон. Тази икона може да донесе от 60 до 600 монети в печеливши комбинации. 

Toki Time от Thunderkick

Тази слот машина е проектирана в анимационен стил. Издаването ѝ се състоя през 2014 г. Показателят за теоретична възвръщаемост в играта е равен на 97,10%. Нивото на разсейване на слота е на ниска позиция.

Минималният залог, който можете да направите при едно завъртане, е 0,10 монети, а максималният 100 монети. 113 хил. игрални монети е максималната печалба в рамките на едно завъртане. Комбинации с награди могат да бъдат създадени в съответствие с 11 фиксирани печеливши линии.

В игралната зона има 5 барабана, разположени на 3 реда. Машината е оборудвана с опции като: Разширяващи се икони, Каскадни икони, Повторни завъртания, Уайлд символ.

Същества в жълт, син, зелен, червен и лилав цвят са бюджетни пиктограми, които носят между 20 и 600 кредита в комбинации с награди. Облакът е средноплатежен символ, чиято максимална награда в печеливша комбинация е 1200 монети.

Най-скъпият символ е звездата, за комбинация с която играчът може да получи 300, 600 или 2 4000 кредита. 

Money Moose от Booming Games

Този слот е посветен на темата за животните. Основният игрови персонаж в машината е лос, но играчът ще може да срещне и други обитатели на гората. Слотът е пуснат на пазара през 2021 г. Степента на волатилност на машината е средна, а теоретичната ѝ норма на възвръщаемост на парите от залози за играчите е 95%.

Размерът на минималния залог на завъртане е 0,30 монети, а максималният играч има възможност да постави до 54 монети на превъртане. Максималният коефициент на изплащане с участието на бонусните функции достига х1000 и следователно размерът на най-голямата печалба в играта е равен на 54 хиляди игрови монети.

Печелившите комбинации в машината се формират в съответствие с фиксираните посоки, които играта има 30 броя. Създаването на печеливши последователности може да бъде от 3, 4 или 5 еднакви икони на печеливши линии. 

Игралната площ на машината предоставя 3 реда, на които са разположени 5 барабана. Бонус опциите на слота са:

  • Повторни завъртания;
  • Серия от бонус завъртания;
  • Уайлд символ;
  • Символ Scatter;
  • купчини от икони.

Символите на играта от ниския ценови сегмент са стойностите на картите за игра, а именно: Десетка, Валет, Валет, Дама, Крал и Асо. В комбинации с награди те могат да донесат печалби, вариращи от 18 до 108 кредита. Подобна механика се счита за класическа и можете да прочетете за традиционните слотове тук.

Кабар, Вълк и Мечка са пиктограми със средна стойност, при комбинации с които играчът ще бъде възнаграден с парична награда, варираща от 54 до 630 кредита. Създадената последователност с най-скъпия символ под формата на лос ще получи награда от 162 до 14 400 игрови монети. Броят на кръговете с безплатни завъртания е 12 броя, но те могат да бъдат удължени с още 6 свитъка.

Статията е написана от Цветана Димитрова.