Жребият за полуфиналите в турнира за Купата на България размина двата големи фаворита за трофея - "Лудогорец" и ЦСКА-София.

Шампионите, които са и актуални носители на националния трофей, ще срещнат дебютанта в тази фаза "Хебър" (Пазарджик). Първият мач ще бъде в Разград, а реваншът е в южния град.

В другата двойка съперници ЦСКА-София и "Ботев" (Пловдив). "Червените" ще бъдат домакини на първата среща, докато ответният мач ще бъде на ст. "Христо Ботев". Мачовете ще се играят през април.

"Лудогорец" елиминира ЦСКА 1948 в последния четвъртфинал

В последния четвъртфинал тази вечер "Лудогорец" се справи с ЦСКА 1948 - 3:1 в Разград. Това бе повторение на миналогодишния финал между двата тима, като „орлите“ отново излязоха крайни победители, при това със същия резултат.

Два гола за отбора на Георги Дерменджиев вкара Тодор Неделев - за 2:0, в края на срещата точен бе и Рик Джонатан. За гостите се разписа звездата им Педриньо, който намали за 1:2.

Наскоро двата тима спориха за Суперкупата, а в неделя им предстои и мач за първенство. Трябва да изиграят и един отложен от миналото лято, той обаче още не е насрочен.