Изборът на онлайн букмейкър може да е много труден. На българския пазар има много лицензирани оператори, които предлагат залози на спорт и казино в техните сайтове. В този ред на мисли, е нужно да потърсим помощ, когато искаме да си изберем онлайн платформа, в която да играем. За щастие вече има, кой да ни помогне с избора, както ще стане ясно по-долу в статията.

Как да избера онлайн букмейкър?

Първото нещо, което ви трябва, са рейтинги и мнения за букмейкъри в България. Такива могат да се открият в сайта Bookmakers.bg, където играчите дават своите безпристрастни мнения за всяка една от компаниите за хазарт. Вие може да видите крайната оценка, да проучите бонусите, да видите черен списък с букмейкъри, да се информирате за мобилни залагания и много други неща.

Ако до този момент сте гледали само реклами на букмейкърски сайтове по телевизията, сега вече ще можете да ги проучите и да разберете, какви услуги предлагат те. Вие ще се потопите в море от информация, така че ще ви бъде лесно да селектирате подходящ сайт за залози, в който да играете. Прочетете ревютата в Bookmakers.bg, за да сте в течение на новите предложения.

Някои играчи се лутат из многото онлайн платформи, но не знаят, коя от тях ще им предложи добро потребителско изживяване. От тази гледна точка, е много по-лесно да видите рейтинга на даден букмейкър, а след това да кликнете на мненията, за да видите отзивите. Това, което трябва да знаете е, че всички коментари идват от посетители в сайта и се базират на техния личен опит.

Какво ще намеря в Bookmakers.bg?

След като кликнете на меню „Букмейкъри“ ще получите възможност да разгледате букмейкърите, според това дали български, лицензирани, какви са коефициентите им, какви бонуси предлагат и други сведения. За всяка от компаниите има кратка история, която включва, къде е получен лиценза, на коя дата е основан сайта, какви са начините за връзка с поддръжката и така нататък.

В раздел „Мобилни“ ще видите всички оператори предлагащи мобилни приложения за Android и iOS, а също така и платформите, които имат мобилна версия и може да се играят през мобилни телефони и таблети. Посетителят разполага с бутон „Свали апликацията“, за да може бързо и лесно да се сдобие с приложението и да го инсталира на своето устройство, за да започне играта.

При положение че се интересувате от начините за плащане, то тогава кликнете на „Методи за плащане“ и ще ви излезе списък с букмейкърите, както и платежните опции към тях. Потребителите в сайта ще разберат, дали могат да депозират и теглят с дебитни карти и електронни портфейли, а в някои случаи има и брандове предлагащи плащане с криптовалута.

Един от най-любопитните раздели се нарича „Ръководство“. В него има полезни съвети за залози на футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, хандбал, бокс, голф, колоездене и множество други спортове. Вие просто избирате ръководство и четете, какво ви съветват професионалистите.

Обобщителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.