Убийство и самоубийство станаха в Бургас, като жертвата е 32-годишна жена, а тялото й е намерено в парк в комплекс "Славейков".

Първоначалните сигнали дори бяха, че престъплението е станало пред 4-годишното дете на двамата, но това бе опровергано днес.

Сигналът е подаден в 18:02 ч., от случаен гражданин, който намерил самотно дете в парка. Две минути по-късно друг гражданин подава сигнал за открито безжизнено тяло на жена. Тя е била промушена с един удар с нож. След това убиецът е преместил тялото.

По-късно е подаден трети сигнал, че мъжът, заподозрян за убийството на жената, с която живеели на семейни начала, е скочил от 12-ия етаж на жилищен блок, в непосредствена до църква, край която е извършено убийството.

Двамата са имали скандал още предишната вечер в комплекс "Зорница", където живеят, разказаха пред Нова тв свидетели. 

Като цяло, скандалите между двамата са били чести. По данни на Нова тв в полицията в миналото има подаван сигнал за агресия от страна на... мъжа. Вчера те са имали среща, след която се е разиграл фаталният скандал.

„Видяхме едни деца да бягат. Имаше един мъж,който е видял случилото се, той се обади на 112,полицаите и от Бърза помощ дойдоха. Той е взел детенцето и го е оставил някъде там, до тоалетната”, разказаха очевидци пред телевизията.

По официална информация от полицията, детето вече е при бабата – майка на загиналата. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на момиченцето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи и психолог.