Броени часове ни делят от началото на концерта на британската попзвезда Ед Шийрън в София. Шоуто е част от световната му обиколка The Мathematics Tour. Началото на концерта на стадион "Васил Левски" тази вечер е в 18:00 часа. На сцената, за да подгрее феновете, излиза българската звезда Михаела Филева, която е била избрана от екипа на Ед Шийрън да пее преди него.

Осъществена е реорганизация на движението около Националния стадион "Васил Левски", където ще се проведе събитието. До края на концерта, който е в 22:30 часа, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” се ограничава движението на автомобили в участъка от бул. „Драган Цанков“ до площад „Орлов мост“. Забранено е и паркирането около стадиона. Организаторите препоръчват хората да използват градския транспорт, като след приключване на концерта, в интервала между 22:00 и 23:30 часа, са осигурени допълнителни влакове, автобуси и трамваи.

Дори и да вали, зрителите нямат право да носят чадъри, те могат да се пазят с дъждобрани. Забранено е да носите на стадиона и професионална техника за заснемане, раници по-големи от обем 10 литра и бутилки вода над литър. Ако носят подобни вещи, те ще им бъдат взимани на входа. Съветът на организаторите е да влезте по-рано на стадиона.