Нелепите реплики на Доналд Тръмп по време на дебата му с Камала Харис не останаха просто медиен скандал – те се превърнаха в хит песен, дело на южноафриканския музикант Kiffness. Вдъхновен от абсурдното твърдение на Тръмп, че в градове като Спрингфийлд "имигрантите ядат котки и кучета", Kiffness създава пародия, която само за 20 часа събира близо милион гледания в YouTube.

В новата песен, озаглавена „In Springfield they’re eating the dogs“, директно е използван гласът на Тръмп, който с помощта на малко Autotune пее припева:

"In Springfield they’re eating the dogs
They’re eating the cats
They’re eating the pets."

"В Спрингфийлд ядат кучетата
Ядат котките
Ядат домашните любивци."

Както и в други негови произведения, заедно с Kiffness припяват и котки, а накрая музикантът зове - "хора от Спрингфийлд, моля ви ,не яжте моите котки".

Дейвид Скот, чий артистичен псевдоним е Kiffness, стана известен първо с ремикса си на "Червона калина" в краткото изпълнение на Адрий Хливнюк от "Бумбокс". Украинският певец бе записал 30 секунди клипче с известната украинска песен по улиците на Киев, които патрулираше като доброволец в армията, а Kiffness го превърна в пълна песен. Средствата от парчето бяха дарени на армията на Украйна.

Нещо подобно ще стане и с новия хит - средствата от него ще бъдат дарени на приютите и защитниците на животни в Спрингфийлд, които спасяват местните бездомни животни.

Ето го и парчето: