Делян Пеевски ще бъде начело на листата на "ДПС-Ново начало" в Хасково и Благоевград. На последните избори той се състезава в Благоевград и Кърджали, така че Хасково е нов плацдарм за него. Там бизнесменът ще се изправи срещу Делян Добрев от ГЕРБ-СДС и предполагаемо срещу Асен Василев от ПП-ДБ. 

Бившият вътрешен министър Калин Стоянов ще бъде начело на листата на "ДПС-Ново начало" в София-област. Пеевски му обеща място в листите още в момента, в който стана ясно, че Стоянов няма да запази поста си в МВР. Ексминистърът ще бъде втори в листата на Бургас.

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн е избраникът на Пеевски да поведе коалицията му в града. 

В столичния 25 МИР водач е Искра Михайлова, тя е начело и в Пазарджик. Халил Летифов също е лидер в две листи - Стара Загора и Смолян.

Йордан Цонев е начело във Варна и Велико Търново, а Хамид Хамид - в Шумен и Силистра. Станислав Анастасов повежда кандидатите за народни представители в Пловдив-град. Ертен Анисова е водач на листата в Добрич, а Байрам Байрам ще води тази в Пловдив-област.

Цветан Енчев повежда кандидатите на "ДПС-Ново начало" във Видин.

Председателят на Общинския съвет на Джебел Сейфи Мехмедали е водач на листата в Ямбол.

В Бургас начело е Исмаил Осман, бивш кмет на община Руен и настоящ председател на Общинския съвет на Община Руен. Втори там е бившият министър на вътрешните работи Калин Стоянов.

Атидже Вели, бивш евродепутат и настоящ народен представител, е водач в Русе и Ловеч.