Швейцарската компания Suitart е разработила брониран костюм, украсен с диаманти и оборудван с климатик, съобщи агенция "Фокус". Дрехата е непроницаема за куршуми благодарение на технология, създадена от компанията Croshield, която осигурява ниво на защита втора степен. Според Националния правосъден институт на САЩ това ниво означава предпазване от куршуми, изстреляни от оръжия, вариращи между обикновен 9-милиметров пистолет и Магнум 357. Дали е изпробван с АК 47, не се споменава, но цюрихската фирма посочва, че костюмът е сертифициран по стандартите на НАТО. Дрехата е идеална за всеки олигарх, но се предполага, че само руски такъв ще се навие да даде $3,2 млн. за подобна глезотия. Руските олигарси са склонни да ръсят много пари за всякакви извратени предмети, независимо дали ще им влязат в употреба. За разлика от тях българските им колеги са по-скромни и дори се обиждат, когато ги наречеш олигарси. 

Климатикът в костюма също е много полезен, предвид цената, която може да накара всеки да се изпоти. Охлаждащата система се включва с натискане на едно копче. Тя, според сайта на производителите, "осигурява най-висока степен на комфорт", охлаждайки собстеника на костюма чрез овлажяване с вода. Самият костюм даже си има име: производителите му са го нарекли Diamond Armor (диамантена броня). В плата, от който е изработен, са втъкани 880 бройки скъпоценни камъни, а реверите и шевовете са украсени с 600 черни диаманта с общо тегло 140 карата. Копчетата са от стомана и в тях са инкрустирани още 280 черни диаманта.
За сметка на високата си цена дрехата лесно се поддържа. Външният пласт на тъканта е произведен с нанотехнология, която я прави устойчива на течности и мръсотия. А копринената подплата на костюма е произведение на изкуството - картина на художнника от Коста Рика Лусиано Гойзуета.