"Важно инвентарно съобщение" е публикувала политическа партия "България без цензура" на ведомствения си сайт. Оценявайки стилистиката на медийното съобщение го предоставяме като оригинален текст:

Умолява се лицето Георги Александров Ковачев, бивш член на ПП „България без цензура“ и настоящ народен представител в 43-тото НС да върне любезно предоставения му с цел служебно и лично ползване автомобил от ПП „България без цензура“ и лично от председателя Николай Бареков на упълномощените за това лица в централния офис на ПП „България без цензура“, находящ се на адрес гр. София, бул. „Черни връх“ 25А, ет.1. Крайният срок за връщането на гореописаното МПС е 18 часа на 12.03.2015 (четвъртък). 

В случай, че моторното превозно средство не бъде върнато по надлежния път заедно със съответните документи и ключове в целостта и състоянието, в което е било предадено на г-н Ковачев, същото МПС ще бъде обявено за откраднато, като за целта ще бъде подаден сигнал до органите на МВР по надлежния ред. 

Ръководството на ПП „България без цензура“  

Сега и малко предистория за драматизма около автомобила.

Депутатите Светлин Танчев и Георги Ковачев преди ден напуснаха партията на Николай Бареков - ББЦ. Двамата обаче ще останат част от парламентарната група на БДЦ.

Чрез отворено писмо двамата народни представители обясниха, че политическите им виждания се разминават „дълбоко" с тези на евродепутата и председател на партията Николай Бареков.

Така бившият телевизионер остана само с един депутат в Народното събрание. Това е съгражданинът му от Пловдив Мартин Иванов.