Анелия Веселинова – неуморната кореспондентка на Нова тв от Смолян, е жената, която пречи на премиера Борисов да се ожени. Крилатата фраза на министър-председателя дойде, докато е на обиколка из тежко засегнатия регион.

Както Клуб Z вече писа, Борисов даде спонтанна пресконференция за местни медии, като през цялото време се шегуваше и дори закачаше Лиляна Павлова за тоалета й, за това, че е черничка и че си е правила „фъш-фъш“ на косата.

- Вие къде отивате – попита го тогава кореспондентката на Нова.

- (Кратко замълчаване и характерен поглед) Кой?... (още едно замълчаване) Знаеш ли, че от такива като тебе не мога да се оженя (бурен репортерски смях в залата). Само при мисълта, че като тръгна нанякъде, ще ме питат къде отивам...

- Няма да вървим сега с вас, кажете къде отивате сега – продължи да настоява репортерката.

- Еми не!... Абсурд да се... Това ми е най-омразният въпрос: Къде отиваш и кога ще се върнеш.... това е!

- Няма да ви питам кога ще се върнете. Само накъде отивате. Да знаем и ние накъде отиваме.

- Където ти е най-лесно, заради тебе там ще отида. Е, тука от НСО виж как се чупят, щото пък те... - изгледа я съвсем отговорно Борисов.

Самата Анелия, която покрай бедствието предава от всички засегнати точки, каза със смях пред Клуб Z, че е приела всичко на шега. Иначе смисълът на въпроса й бил - къде още ще инспектира министър-председателят, ще обикалял ли малките населени места и кои. 

Както е видно, самата Анелия е "мъничко, черничко", но покрай бедствието няма никакво време за "фъш-фъш", а информира отвсякъде, където има хора в беда- Най-щастлива е, че обстановката в региона започва да се нормализира.

Що се отнася до омъжването - тя самата е свършила тази работа отдавна, казаха нейни колеги.