Една реклама от два дни се разпространява лавинообразно във фейсбук. Тя е със заглавие "купувам нов "Майбах" - спешно". Обяснението към нея е следното:

"За целите ми е необходим нов "Майбах", а те са отвъд транспорта и в полза роду. Трябва ми за сряда, най-късно четвъртък 19.03. Ще трябва иначе да ми го карат от Лихтенщайн или от друга държава, напразно разкарване. Ако някой има на разпололожение "Майбах" или познава някой, който има "Майбах", да ми пише, ще бъде възнаграден подобаващо."

Клуб Z реши да провери мистериозната обява и откри човека, който я е публикувал. Ето какво ни каза той:

"На 28 години съм и наистина много ми трябва "Майбах", за да развия напълно целите, които съм си поставил. Благодарение на мен цяла България ще спечели. Другата седмица ще ме гледате по всички телевизии", каза авторът на обявата. 

Той се казвал Младен Младенов и бил от Монтана. Няколко години се занимавал с корпоративен маркетинг.

Обяснението му защо му трябва "Майбах", за да постигне целите си, които са "на ползу роду", бе, че "дори и абсолютно говедо да слезе от подобна кола, всички го възприемат насериозно".

А Младенов имал "важна оперативна информация", която трябвало да разкрие на хората. Секретните данни щели да бъдат разкрити на специална презентация, за която сега търсел зала.

"Тя ще позволи болестите да бъдат премахнати, почти няма да има престъпления, а българската икономика ще расте с по 7000 процента на година", добави нуждаещият се от "Майбах".

Вече ви е ясно, че обявата нито е шега, нито си струва да звъните. Дори и да имате "Майбах" за продаване.