Най-новият албум на Кайли Миноуг "Kiss Me Once" може да бъде чут свободно на сайта на британския в. "Гардиън". Албумът, състоящ се от 11 парчета, обаче не може да се сваля, твърдят от вестника. На което нашите хакери и замундци биха реагирали с няколко кратки неприлични думи и сардоничен смях. Ние обаче, единствено от грижа за чистотата на езика, ги съветваме да ползват перифраза на репликата, която произнасят обирджиите на вили в творчеството на покойния Радичков: "Може, не може - длъжни сме да опитаме." Иначе официалната премиера на "Kiss Me Once" е на 17 март.

По време на записите в студиото Кайли активно си сътрудничеше с рапъра Jay-Z, който е и продуцент на албума. Една от песните - "Beautiful" ("Красива"), е дует с друг попидол - Енрике Иглесиас.

"Kiss Me Once" ("Целуни ме веднъж") e 12-ият студиен албум на 45-годишната австралийка, чиято музикална кариера стартира преди 25 г. Миноуг планира и промоционално турне, обаче датите засега не са уточнени. Предишният й албум "Афродита" излезе през 2012 г., след като през 2007 г. Кайли успя да се пребори успешно с рак на гърдата.