Един от най-големите сайтове за порнографско съдържание - Pornhub.com, си направи много сполучлива шега със "зелената" енергия. Проектът му за фитнес гривна Wankband (б.р.  - на английски wank означава "мастурбирам", а band - "гривна") има батерия и миниатюрно динамо, което трупа ток на базата на движенията нагору-надолу с китката, когато мъжът "общува със себе си".

Гривната е снабдена и с цветен светодиоден дисплей, който показва "напредъка" в постигането на достатъчно количество безплатна енергия. След това просто свързвате гривната с мобилен телефон или преносим компютър и източвате натрупаните електрони.

100% устойчива енергия! Ние в Pornhub сме загрижени за количеството енергия, похабена от нашите потребители, докато се наслаждават на милионите часове съдържание, които осигуряваме на нашия сайт. Затова решихме да се помогнем за опазването на околната среда, създавайки революционно преносимо устройство, пишат от порнопортала.

Те са създали и сайт, където може да предоставите вашия имейл, за да ви включат в списъка на изпробващите го.

Ето и видео, което обяснява принципа на действие:

Невероятно - едно просто изобретение може да сложи край на енергийната зависимост от Русия и да даде началото на истинската енергийна диверсификация на България, смятат експерти, които предлагат да бъде обявен конкурс и за изграждането на "ЧЕЦ" - електроцентрала, захранвана от чиста енергия.

Но има един проблем - производството на енергия може да попадне под ударите на Закона за защита от дискриминация, защото Wankband може да генерира най-много енергия, когато е използвана от мъже.