"Другите групи отмениха концертите си при вас, нали? Да! "Депеш Мод" отмени ли го? Да! "Найн инч нейлс" отмени ли го? Да! Не и "30 Seconds To Mars"!, викаше фронтменът на групата Джаред Лето и тичаше през публиката в Киев, развял украинския флаг. А феновете екзалтирано го подкрепяха със скандирания: "Слава на Украйна! Слава на героите!", съобщи NEWSru.ua

Напомняме: Джаред Лето е не само китарист и вокалист на свръхактуалната американска банда, а и актьор - пресен лауреат на "Оскар" за поддържаща мъжка роля във филма "Даласки клуб на купувачите". Само преди десетина дни Джаред държа прочувствена реч в покрепа на украинците, стиснал в ръце златната статуетка на Киноакадемията. 

Няколко други групи отмениха концертите си в Киев заради нестабилната обстановка и опасността от руска атака. Само "30 Seconds to Mars" не се отказаха и продадоха толкова билети, че се наложи в последния момент залата за концерта да бъде сменена с по-голяма и бандата заби в пищния Дворец на спорта.

За да не останем с впечатление, че Лето и компания са едностранчиви, от Киев "30 Seconds to Mars" тръгват на турне в Русия. Групата ще представи четвъртия си студиен албум "Love Lust Faith + Dreams" първо на концерти в Краснодар и Ростов на Дон (14 и 15 март), следва Москва на 16 март и за десерт - Санкт-Петербург на 18 март.