Десетки писма пристигнаха на редакционната ни поща снощи, пълни с кое от кое по-странни предположения за това кои са петте измислени дописки, които Клуб Z публикува на 1 април. Надпреварата изглеждаше наистина отчайващо до към 23,05 ч, когато най-после се появи първият 100% верен резултат.

Какъв извод си направи екипът ни - десетки дописки, които вчера сме пуснали като част от информационния поток (и са съвсем истински), изглеждат на читателите ни супер нереалистично, до степен да си помислят, че са измислени. Вероятно е време да се замислим в каква реалност живеем... Така например сред вашите предположения за "измишльотини" фигурираха информациите:

"В правителствения самолет предпочитали баничка с айран"; "Сменят менюто в "Авиоотряда", нямало да е пръжки сланина"; "Евакуираха 2000 лондончани заради пожар", "Турция отказа реклама с Джулиан Мур, била слаба като актриса"; "Европа осъди спирането на татарски тв канал в Крим"; "Голямата амбиция на Хелън Мирън – роля в "Бързи и яростни" и още много други.

А ето кои бяха петте умишлено пуснати от нас заблуждаващи материали:

1. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ КУПУВА КЛУБ Z!

2. ГОРАНОВ ТАЙНО ПРОДАЛ НОВ ДЪЛГ

3. ПАДНАХА ВИЗИТЕ ЗА САЩ!

4. РУСКИ ОЛИГАРХ КУПИ "ЛЕВСКИ", УКРАИНЕЦ ВЗИМА ЦСКА

5. ИСТИНСКОТО ИНТЕРВЮ ОТ БЕЛГРАД

Само 12 от вас познаха и петте "измишльотини". А първи по време и по право да получи целогодишен абонамент за списание "Клуб Z" за 2015 г. е...

І награда - Иван Й. Желязков

А ето къде отиват и останалите ни призове - първите четири броя на списание "Клуб Z"  за 2015 г. и новият априлски брой на списание "Клуб Z" за 2015 г.:

II награда - Георги И. Георгиев

ІІІ награда - Мария Д. Димова

Честито на победителите! На останалите - успех следващия път.