На 1 март т.г. Клуб Z стартира своята рубрика „Чувство за хумор, моля!” В нея ви призовахме да допишете шегаджийски изречение, което ние започваме, защото вярваме, че да можеш да се засмееш - или надсмееш - и в гадна ситуация, и в тежък момент, е признак на интелигентност.

Безпристрастната оценка на читателите (според броя харесвания) бе категорична и новият ни победител за деня е Вяра с изречението:
„Срещнали се българският футбол и българското образование. Погледнали се, прегърнали се и заплакали... кой ли не се е упражнявал на нас, братле...”

До края на март екипът на Клуб Z ще ви предложи да довършите още много изречения. И всеки победител ще получи възможността да участва в томболата за нашата месечна награда – да стане за ден част от екипа на Клуб Z. А това означава – да бъде истински журналист! Месечният победител ще получи възможността да отрази истинско събитие, да напише дописка, анализ или коментар, които ще бъдат публикувани на www.clubz.bg.

И да не ви пука, възрастта няма значение – дали сте на 18 или 80 г., за нас е все едно. Ние вярваме, че всеки крие в себе си истински журналистически инстинкт - всеки може да усети новината, да си състави мнение и има право да го изрази публично!

Новото ни предложение за вас днес е да довършите изречението:
Някои ги отнесе вихърът, кандидат-журналиститет – преходът, а депутатите...