Интервюто на премиера Бойко Борисов пред Би Ти Ви вчера предизвика лавина от коментари от страна на представители на социалистите. Георги Кадиев обвини Борисов в лъжа заради думите му, че до 30-тата си година е живял бедно и е гладувал.

Корнелия Нинова пък се разгневи на премиера за това, че се опитва  да се изкара невинен за краха на Корпоративна търговска банка (КТБ). Тя определи поведението му по тази тема като "наглост и гьонсуратлък".

Ето какво написа Нинова в профила си във Фейсбук:

Приятели, мислех, че поне днес на деня на братята Кирил и Методий ще си говорим за книги, училище, читалища, нещо духовно и възвишено, но уви. Цял час Борисов се лее по една от националните телевизии за магнолиите, анцунга и асфалта. За всичко лошо са виновни предишните до хан Аспарух, всичко прекрасно е сътворил той. Божееее, колко ли много комплекси трябва да има човек, за да се държи по този начин. Що се отнася до споменаване на моето име, знам че съм му трън в петата, но го съветвам да внимава, когато го произнася за щяло и нещяло. Драги ми Борисов, не аз наредих на държавните дружества да си държат парите в КТБ. А кой? ТИ. Не аз бях премиер, когато обявихте Цветан Василев за банкер на годината. А кой? ТИ. Не аз му връчих приза. А кой? Цветан Цветанов. И последно: не аз съм го срещала в гаража си. А кой? ТИ. Е, няма като твоята наглост и гьонсоратлък.