Изданието varlamov.ru обобщава някои от най-вълнуващите подаръци за президента Владимир Путин, който на 7 октомври навърши 63. 

Така наречените патриоти се записват на опашка, за  да поздравят президента, да му се обяснят в любов. Тази песен не можеш да задушиш, да я убиеш! Уверен съм, че след няколко години 7 октомври ще бъде неработен ден, а централните улици на градовете ще бъдат затваряни за празнични шествия, пише авторът.

На 7-и Путин игра хокей и отборът му победи с 8:2 (като той вкара 7 от головете, б.р.). След мача съперниците му подариха картина на известния Никас Сафронов, на която президентът е изобразен в хокеен екип.

От Брянск пък идва кристален портрет на лидера, изработен в Дятковския завод за кристал.

Известният рапър Тимати сътвори песен (между другото, Тимати стана известен в България с подигравката си по адрес на Филип Киркоров и Азис и "българската чушка", б.р.). Творбата "Моят най-добър приятел Владимир Путин" е заснета на Червения площад и в нея се пее: "Мой белый владыка! Кто "левый" - тот на выход..." Няма нужда от превод, нали?

В областта на музикалното творчество авторът отбелязва и постижението на "някакъв аниматор", който не само че написал песен, а и сам си нарисувал клипа. "Горкият Путин - надявам се да не го е чул", пише блогърът.

Както обикновено, отличи се Чечня. На стадиона в Грозни бе разпънат огромен плакат с поздрав за вожда и учителя. Всъщност, транспарантът не е просто огромен, а е с размерите на футболния терен.

Петербургската художничка Ирина Романовская бе подготвила за бележитата дата портрет, нарисуван с... гърди. За съжаление подаръкът не можа да стигне до президента, защото й го откраднали на московска гара.

Друг петербургски художник - Алексей Сергиенко... Не, не е нарисувал портрет с това, което си помислихте. Затова пък той създаде комплект мебели с принтове на държавния глава.

 

А обществената организация "Патриотки РФ" подготви видеообръщение. "Внимание, там има жена в леопардов десен", пишат от varlamov.ru

Компанията Caviar (хайвер, от англ. ез.) пусна лимитирана серия от 63 айфона от злато и титан. Цената е 199 000 рубли, т.е. - малко над 5600 лв. по фиксинга.

За това, че рокерският клуб "Нощни вълци" направи в негова чест мотопробег от Грозни до Гудермес вече е писано.

Италианските звезди Тото Кутуньо, Ал Бано, Пупо и Рикардо Фолги пратиха на президента лични музикални поздрави във фен страницата му във фейсбук.

В Москва и Лондон бяха организирани изложби, на които Путин бе в ролята на известни герои като Че Гевара и Батман.

Обърнахте внимание на тениската на художника, нали?

А в Таджикистан младите възпитаници на федерацията по бойни изкуства изкачиха в чест на рожденика връх Музбек (1624 м), което им отне 12 ч. Другият на портрета е техният президент Емомали Рахмон.

Кристина Потупчик, загрижена, че президентът не почива достатъчно, съчини мантра за него.

Предпоследните два клипа са поздравите от младежите от сепаратистката Луганска народна република...

... И от певицата Натали, известна в необятната страна повече с хита си за мъжа, от когото иска син.

Един от най-незабравимите подаръци обаче със сигурност е този, който ви оставихме са финал. Незабравим е най-вече, ако сте от Ислямска държава. Четири кораба от Каспийския флот нанесоха празнично в дар на президента 26 удара по позиции на ислямистите в Сирия и докладваха, че са унищожили всички цели.

Ако си падате по такъв вид "тостове", насладете им се...