ЦСКА са назначили митинг, да го проведат и да не ми замесват името с нещо, за което нямам абсолютно никаква вина, заяви премиерът Борисов, предаде „Фокус".

„Събрах феновете, ръководството преди една седмица. Казах им, че съм готов да им помогна с всичко, което искат. Не мога да им платя данъците, не мога и да им ги опростя. Ако имаше мъничка вратичка в закона, щях да се възползвам да им опростя данъците, но не може", заяви Борисов и подчерта: „Данъчните са до гроб". Премиерът обясни, че няма какво повече да направи по казуса. „Набрах Боби Михайлов и казах „:Моля те, направи нещо. ЦСКА е велик клуб, не ми е приятно да гледа, че страдат". Какво повече да направя?", оправда се министър-председателят.

„Навремето отивах да играя в свободното време да изкарвам среса, а стана така, че сега не мога да мина покрай игрището", пошегува се премиерът Борисов.

Във връзка с това, че Бистришките тигри няма да играят с ЦСКА днес той коментира: „Това е решение на ръководството. Никога не съм имал отношение, аз съм бил прост футболист там". Той припомни, че ЦСКА се е отказала да играе за купата с Бистрица преди няколко седмици и попита: „Това не го ли четете?"