Вече имаме данни и за състезанието за зебри, което се провежда в София. Информацията е на една от независимите спортни агенции, които следят вота към 14 ч и можете да я проследите чрез този линк.

----

Легенда

За участие в различните кръгове на надпреварата се класираха кандидати от няколко основни тима, като в отделните областни центрове Клуб Z ще проследи основно участието на представителите на следните отбори:

Светлосини зебри – залепени като гербова марка вдясно от центъра и тренирали изключително върху нови магистрални настилки и в тунелите на метрото.

Тъмносини зебри - добили популярност като истински реформатори в тази дисциплина с известен уклон към блоковото разделение и командирските заръки.

Червени зебри – най-старите участнички, опиращи се на стогодишни традиции в бягането.

Зебри бордо – стари състезателки с пластични операции, препускали из президентските коридори, но започващи отново от А и Б в този спорт.

Лилави зебри – особено толерантни състезателки с голям опит, трупан в Делиормана и Родопите, притежават завидните умения да скачат през обръчи.

Черни зебри - маскирани като националистически зебри и известни с извършването на граждански арести пред „клекшопове“ под въздействието на допинг.

Жълти зебри – братовчедки на черните, известни с това, че търсят спасение по фронта и с девиза: „Ако умра ил загина, немой да ме жалите“.

Зелени зебри - свободни агенти с претенции за независимост, които в зависимост от постиженията си, са припознати от един или друг отбор.

Синьо-жълти зебри млади участнички, които често гледат календара, плачат за бедните и страдат, че вече нямат спонсор.