ЕКСКЛУЗИВНО и СКАНДАЛНО..!!! ЕКСКЛУЗИВНО и СКАНДАЛНО..!!!

Здравейте Скъпи Приятели...!!! Имам и друг сигнал за купуването на гласове от друг наш патриот който ме помоли за помощ.

'' Здравей в Град Търговище ще бъдат купувани гласове по следния начин снимаш с телефона номера на бюлетината и показваш снимката в офис на центъра близо до фирма **** а може би и в нея!!! ''

Къде са ДАНС и МВР ??? Те спинкат ли ???

Това постна само преди минути на профила си във фейсбук Венцислав Ангелов-Чикагото, който е обявен за общодържавно издирване. За изненадващата активност на кандидата за кмет на Русе под № 21 съобщи Нова тв. 

Всъщност проверка показа, че активността на издирвания Ангелов изобщо не е спирала. Венцислав Ангелов изчезна дни преди изборите, след като стана ясно, че трябва да се приведе в сила окончателната му присъда от три години и шест месеца лишаване от свобода за трафик на наркотици.

ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДОЛУПОСОЧЕНИТЕ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ..!!!!! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА БЪДЕТЕ ЛАКЕИ, СЛУГИ И МАРИОНЕТКИ НА КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ от наричащ сам себе си “ Политически Елит “ на нацията...!!!
Не ви ли писна да лъжете, мамите, манипулирате нищо не знаещите български граждани, особено нашите майки и бащи, нашите дядовци и баби..!!!
Лично аз съм ви вдигнал мерника много отдавна...
започва един от постовете му.

Той дори е публикувал видеообръщение към народа, посветено на Мосад, ционисткия заговор и т.н.

Има и други, които биха могли да се възприемат като откровена заплаха. Обръщението е към някой си "Тиквоча"...

На вниманието на Тиквоча...... Тиквониииии, какви са тези глупости с които ме занимаваш, че не ми стана дори и ясно!!!! Пускаш ме на национално а аз съм в задният ти двор!!! Близо до теб както твоята сянка, но сянката си виждаш но мен не можеш да видиш... Толкова съм близо до теб, че чак не можеш да си го представиш.... В Банкя съм, в същото време близо до твоята скъпа д.... я. в Чикаго, нали съм Чикагото... и т.н.

Днес общинската избирателна комисия в дунавския град ще провери дали действията на Чикагото в социалната мрежа представляват нарушение.