Френски любовен шансон звучи в ушите на Григор Димитров. Този слух обикаля медии и социални мрежи от снощи. Първата ни ракета отпадна от турнира от сериите "Мастърс" в Париж, но се роди нова интрига около личния му живот - българинът имал връзка с френската тенисистка Ализе Лим.

Слухът тръгна от туитър профил на... бразилските фенове на 25-годишната Лим, която е извън първата стотица на световната ранглиста при жените (№155). Те публикуваха снимка от тв екрана, на която се вижда как зеленооката хубавица седи в ложата на Григор по време на победния му мач срещу Марин Чилич. Ализе е заела място зад треньора на Гришо - Йохан Йортегрен. Твърди се, че се е вълнувала по време на драматичния двубой - ясно в чия полза.

Ализе Лим в ложата на Григор в Париж. Слухът тръгна оттук.

Нито един от двамата не е потвърдил или отрекъл имат ли връзка. Това лято сложиха край на връзките си. Димитров скъса с Мария Шарапова, а Лим се раздели с дългогодишното си гадже Жереми Шарди.

Преди около две години Маша и Ализе влязоха в задочен спор и неволно замесен бе... Григор. Рускинята обяви, че трябвало да опресни познанията си за мъжкия тенис, тъй като имената Жереми Шарди и Беноа Пер не й говорели нищо. Лим реагира, че и двамата са точно пред тогавашната й половинка Григор Димитров в мъжката листа.

Ализе Лим е родена на 13 юли 1990 г. в Париж. Най-предното й класиране е №135 на сингъл и 231 на двойки. Висока е 173 см. До момента от наградни фондове е заработила 272 850 евро.