Министърът на туризма Николина Ангелкова продължава внушителната си серия от фотосесии със знаменитости от Холивуд и от Боливуд. Първо беше сексмашина №1 на американското кино Джерард Бътлър, а после дойде ред на втория по богатство актьор в света Шарук Хан, чиито милиони са по-малко само от тези на Брад Пит. 

А сега Ангелкова отдели от ценното си време, за да се снима и с друг акьор, който нито е нито сексмашина, нито чак толкова богат.

Но се казва Антонио Бандерас. Снимките на Ангелкова със съпруга на Мелани Грифит бяха разпространени от официалния фейсбук профил на министърката със следното обяснение:

"Благодарих на Антонио Бандерас, че участва в рекламния клип за България и той отново подчерта колко много харесва страната ни и че е било удоволствие да го сподели. Това каза испанската звезда, с когото се видях вчера в Nu Boyana Film Studios. Антонио Бандерас е отново в България за снимките на новия си филм "Security", които вече започнаха в "Ню Бояна филмс".

Фотосите са запечатали неприкрита симпатия, която явно е взаимна.

Испанският актьор остана очарован от посрещането си в София преди два дни, когато на летището го чакаха двама гайдари. Видеото, което Бандерас сподели, до момента е изгледано почти половин милион пъти.

 

Espectacular recibimiento musical a mi llegada a #Bulgaria. Mil gracias. Amazing musical welcome upon my arrival to Bulgaria.Play it, Sam!

Публикувахте от Antonio Banderas в 16 ноември 2015 г.