Когато си глем-рокаджия... Къде ти - когато си живият паметник на този стил, и макар и остарял и шишкав, си истински мъжкар, е нелепо да се разплакваш. Размазва ти се гримът просто...

Motley Crue изпълниха последния концерт в историята си в Staples Center в Лос Анджелис точно на 31 декември. А Винс Нийл се разплака...

След 34 години - край на ерата Motley Crue, е написал отдолу фенът, който е качил записа.

Още от създаването си през далечната 1981 г. четворката от Лос Анджелис е синоним на необуздан живот, злоупотреба с всякакви вещества и много, ама много хитове.

А ето как си взима сбогом с публиката Ники Сикс - емблемата на Crue, както и на споменатия начин на живот:

И не - Motley Crue не са просто групата, в която свири "онзи от домашното порно с Памела Андерсън". Момичета около тях винаги е имало по много. Ето го и едноименното парче Girls, Girl, Girls като за последно:

И съвсем последното парче - Live Wire:

По всичко личи, че шоуто във Вегас си е струвало. Не пропускайте и тези кадри:

Motley Crue е една от най-продаваните групи за всички времена с над 100 млн. реализирани албума по целия свят, включително 25 млн. в САЩ. Остава да се надяваме, че "прощалното турне" е едно от онези, измислени от акулите в бизнеса, които след някоя и друга година се преосмислят в интерес на едни шумящи зелени хартийки.

А дотогава да се порадваме на една песен от мултиплатинения Dr. Feelgood, издаден през не съвсем скорошната 1989 г. -  Without You: