Article_top

Клуб Z

Вече второ денонощие медиите цитират реплики от срещата на министър-председателя Бойко Борисов с българи в посолството на страната ни в Лондон. Събитието се проведе в сряда вечерта. Докато българите питат за SMS-а, за Пеевски, за доклада на Европейската комисия, за успехите на Румъния, за статията в "Шпигел" и т.н., премиерът Борисов отговаря за магистралите, еврофондовете, приходите от акцизи и намалената контрабанда. 

ЗАЩО НЕ ЧУВАТЕ ЛОНДОНСКИ ВЪПРОСИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ТЕЛЕВИЗОР

На моменти напрежението в залата се покачва и липсата на микрофони за питащите не е единствената причина. 

Следващият запис показва най-напрегнатата част от разговора, а след него е и пълният запис от срещата в българското посолство:

 
СВЯТ Бойко Борисов Лондон

Вече второ денонощие медиите цитират реплики от срещата на министър-председателя Бойко Борисов с българи в посолството на страната ни в Лондон. Събитието се проведе в сряда вечерта. Докато българите питат за SMS-а, за Пеевски, за доклада на Европейската комисия, за успехите на Румъния, за статията в "Шпигел" и т.н., премиерът Борисов отговаря за магистралите, еврофондовете, приходите от акцизи и намалената контрабанда. 

ЗАЩО НЕ ЧУВАТЕ ЛОНДОНСКИ ВЪПРОСИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ТЕЛЕВИЗОР

На моменти напрежението в залата се покачва и липсата на микрофони за питащите не е единствената причина. 

Следващият запис показва най-напрегнатата част от разговора, а след него е и пълният запис от срещата в българското посолство:

Коментари

Анонимен's picture
Анонимен

Радев

Заглавието трябваше да бъде: Г-н Борисов, сутрин като се погледнете в огледалото, виждате ли Пеевски?

Евала на този горд българин, който му го зададе. А насрания медиен сугинаж гузно мълчи...
Анонимен's picture
Анонимен

Изрод!
Анонимен's picture
Анонимен

mnogo raboti moga da komentiram zastoto edin bokluk obizda balgarite che chakat na pomosti i ne rabotiat da varvis na maika si v g za az rabotix 10 godini na tirove i sam rabotil 4 godini na cherno bez dokumenti ibez osigurovki be bokluk neden ela daprobvas kato si goliam uchen poznavam balgari s mnogo obrazobani no i te rabotexa obsti rabotnizi ela da vidisno kak se raboti na zapad be bokluk neden po 13 chasa na den na volana i se razboliax no ne vidiax da sa mi vzeli edno evro za lekuvane i tova lechenie struva mnogo skapo no ne sa mi otkazali i te priemat kato ravnopraven ispanez bez da te deliat che si chuzdenez ti si edin chervei balgarski i samonagazdas lager nisto drugo rabotil sam 20 godini na avtobusi ikarus skorosnata kutia ima edin lager za naglasiane na skorostite ti si zamestitel na tozi samonagazdas se lager ela i raboti i se integrirai po profesiata si i raboti po 13casa na den da te vidim be poserko ti si edin samonagazdas se lager zasto plues tvoite bratia savestni i rabotlivi za men ti si edin bokluk na enta stepen ne otricham che ima i xora na pomosti povechetone mogat da si nameriat rabota ako sa v balgaria mnogo dobre znaec che pari ima samo za ziganite za balgarite niama nisto triabva da umirame ot glad v darzavata si takiva bokluzi kato tebe ni dokaraxa do tova i na tova otgore kolko ti platixa da plues tvoite bratia
Анонимен's picture
Анонимен

Този въпрос най подхожда на Раданчо защото зорлем тика Пеев в политиката!!!
Анонимен's picture
Анонимен

Кабакчиев, враг на народа №1

В Клуба има статия за една жена, нормален човек, и нещо повече, стопроцентов герой! Прочетете я непременно: http://clubz.bg/34103-mozykyt_na_parijkite_atentati_predaden_ot_priqtelka_na_bratovchedka_si Набива се в ума едно сравнение, предизвикано от твърдение на г-н Стоянов с военната фуражка, хвалител до небесата на ГЕРБ и на Бойко Борисов. В дискусия защо Борисов е участвал във Възродителния процес, едно грандиозно престъпление, за което всички в България знаеха - че се сменят имена на хора, че се вкарват в затвора, че се гаврят с тях и дори ги разстрелват (има разстреляни деца), Стоянов обяснява, че понеже Борисов бил военен, бил длъжен да изпълнява заповедите (вж. http://clubz.bg/34042-borisov_kym_nashenka_v_london_mahni_si_listcheto_az_govorq_bez_da_cheta). Азбучно правило е, че незаконни и неморални заповеди не се изпълняват! Но един привърженик на ГЕРБ не може да разбере това азбучно правило. По време на Възродителния процес имаше много членове на БКП, които открито му се противопоставиха (и с тях не се случи нищо особено). Не и членът на БКП Борисов! Няма данни Борисов да се е противопоставил на Възродителния процес! В случая имаме една най-обикновена жена, която ЖЕРТВА ЖИВОТА СИ ПРЕД ЛИЦЕТО НА КВИНТЕСЕНЦИЯТА НА ЗЛОТО! А пред лицето на друга квинтесенция на злото, БКП и нейния Възродителен процес, днешният премиер е предпочел да изпълнява заповедите на убийците и диваците от БКП. И между другото да получава за това прекрасна огромна военна заплата плюс командировъчни и специални премии, и да прави кариера във варварската комунистическа армия на БКП. (По принуда сме били във варварската армия на БКП и прекрасно я познаваме отвътре.) И още нещо. Ако някой мисли, че вярната служба на Костов за комунистите трябва да се говори, но за вярната служба на Борисов за комунистите трябва да се мълчи, той/тя има много голям проблем. Но също и много здраве!
Анонимен's picture
Анонимен

Нещо си в грешка. По онова време армията беше задължителна. Войнишката заплата беше от порядъка на 5 лв месечно. Каква точно е целта на акциите които се провеждат (обикновено започваха след вдигане по тревога), войнишкия състав не знаеше, нито пък можеше да коментира.

Avatar

Др. Кабакчиев, громителю на цоциализъма, от който сте гребали с пълни шЪпи, колкото и десетима Борисовци не са - да се правите на морален стожер ви приляга толкова, колкото на квартална фльорца приляга да се прави на вярваща монахиня. Защото вие сте били именно фльорца (и продължавате да сте) - същество без морал и задръжки, завършило виШУ в социалистически университет, лизало червени задници, за да си осигурява командировки в чужбина... Невъзможно е за една фльорца да разбере що е то чест, пагон и клетва пред Родината. Понеже сте невеж и злобен комплексар, е редно да ви разясня нЕкои положения от времената, по които вие сте си вели задницата из ЛондЪн на наша издръжка, дорде такива като Борисов са охранявали държавата и държавността. По времето на т.нар. социализъм съществуваше медийно затъмнение, липсваше всякаква достоверна информация и всичко, което хората научаваха идваше от казионните медии. Да се твърди, че всички знаели за изстъпленията на комунистическата власт е такава опашата лъжа, че чак се чудя как не ви е срам от хората, които са живели в онова време и са наясно. Твърдението "всички в България знаеха - че се сменят имена на хора, че се вкарват в затвора, че се гаврят с тях и дори ги разстрелват (има разстреляни деца)" е долна, типично комунистическа манипулация, другарю! Личи си, че са ви закърмили с лъжи и така ще си заминете от тойзи свят - с лъжа, злоба и безсилие да предизвикате у хората нещо друго, освен презрение. Но да се върнем на Борисов - всеки офицер и тогава, и сега изпълнява заповедите на своите командири и началници, защото е убеден, че по този начин служи на Родината си. Така са учили децата по царско време, така са ги учили при соца, така ги учат и сега - във всяка страна по света, не само в България. Това са непонятни за една фльорца морални ценности, но те наистина съществуват. И няма как от позицията на днешните разбирания да съдиш офицерството по онова време - затова и никой не го прави - освен фльорците като твоя милост, разбира се!
Анонимен's picture
Анонимен

Кабакчиев

Госпожо/Господине, не говорете глупости и не се правете на дръж ми шапката! Тук става дума не за вкаран принудително в армията войник, а за офицер - Бойко Борисов, който прекрасно е знаел какво се случва, и е получавал огромна заплата (за тогавашните условия) за това, да провежда политическите действия на БКП, включително нейния варварски "Възродителен процес"!
Анонимен's picture
Анонимен

hi hi

...Наглец!
mardafi .'s picture
mardafi .
mardafi

mardafi

Е после ме питате - защо не уважавам българите - ми щото сте женски полови органи
Анонимен's picture
Анонимен

http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_1079149403_IZVANREDNO_Zalyazal_artis
Анонимен's picture
Анонимен

В посолството в Лондон пред стотици българи ББ е казал ,че никога , ама никога, не е искал и работил да стане патока.Освиркали са го.
Анонимен's picture
Анонимен

Нещо за разследването на тримата в Лихтенщайн и имали такова в БГ прокуратурата?! Наеха ли си вече скъпи адвокати, специалисти по наказателни дела!
"За тримата политици със сметки в Лихтенщайн вече е късно да променят нещо. Ще опитат, но няма да им се получи. Затова ще трябва да се справят с последствията. Може да пострадат хора, защото темата не е никак безопасна. Краят обаче е неизбежен."

Avatar

Др. Кабакчиев, громителю на цоциализъма, от който сте гребали с пълни шЪпи, колкото и десетима Борисовци не са - да се правите на морален стожер ви приляга толкова, колкото на квартална фльорца приляга да се прави на вярваща монахиня. Защото вие сте били именно фльорца (и продължавате да сте) - същество без морал и задръжки, завършило виШУ в социалистически университет, лизало червени задници, за да си осигурява командировки в чужбина... Невъзможно е за една фльорца да разбере що е то чест, пагон и клетва пред Родината. Понеже сте невеж и злобен комплексар, е редно да ви разясня нЕкои положения от времената, по които вие сте си вели задницата из ЛондЪн на наша издръжка, дорде такива като Борисов са охранявали държавата и държавността. По времето на т.нар. социализъм съществуваше медийно затъмнение, липсваше всякаква достоверна информация и всичко, което хората научаваха идваше от казионните медии. Да се твърди, че всички знаели за изстъпленията на комунистическата власт е такава опашата лъжа, че чак се чудя как не ви е срам от хората, които са живели в онова време и са наясно. Твърдението "всички в България знаеха - че се сменят имена на хора, че се вкарват в затвора, че се гаврят с тях и дори ги разстрелват (има разстреляни деца)" е долна, типично комунистическа манипулация, другарю! Личи си, че са ви закърмили с лъжи и така ще си заминете от тойзи свят - с лъжа, злоба и безсилие да предизвикате у хората нещо друго, освен презрение. Но да се върнем на Борисов - всеки офицер и тогава, и сега изпълнява заповедите на своите командири и началници, защото е убеден, че по този начин служи на Родината си. Така са учили децата по царско време, така са ги учили при соца, така ги учат и сега - във всяка страна по света, не само в България. Това са непонятни за една фльорца морални ценности, но те наистина съществуват. И няма как от позицията на днешните разбирания да съдиш офицерството по онова време - затова и никой не го прави - освен фльорците като твоя милост, разбира се!
Анонимен's picture
Анонимен

http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_1079149403_IZVANREDNO_Zalyazal_artis
Анонимен's picture
Анонимен

Борисов бъди като орел. Ами той си е такъв, граби плячка и като види зор отлита.
Анонимен's picture
Анонимен

Къде си Алеко да го опишеш?
Анонимен's picture
Анонимен

Христина

Това е изключително грозно и нагло поведение на тези българи там!!! Посланикът на България във Великобритания Константин Димитров е заявил, че посещението на министър-председателя Бойко Борисов е било изключително успешно!!! Но заради ей такива селяци никога няма да се оправим!!!! Посещението на Борисов е било изпълнено по съдържание! Тези там са платени атакисти и десебари и кой изобщо ги е допуснал там, така грозно да провокират. Дори се чувствам неудобно, само като гледам видеото, даже и не издържах да го изгледам цялото!!!!
Анонимен's picture
Анонимен

Соколов

Керкенез Стоянов-Аvatar!Не се крий зад ник на "фльорца"!Бъди мъжЬ!Бъди до край фатмак!Ти бивш военен ли си,или сегашен травестит!
Анонимен's picture
Анонимен

Ми що не го изгледаш цялото, пък после оплаквай.
Анонимен's picture
Анонимен

Пламен

Повод за гордост ли е това поведение на сънародниците ни? Решиха ли си проблемите след като се навикаха, накряскаха и надюдюкаха пред премиера, министри и посланик? По-леко ли им стана или рязко забогатяха? Мъ??? Интересно ми е да знам...
Анонимен's picture
Анонимен

Боцко да благодари, че не са го набили...
Анонимен's picture
Анонимен

Соколов

Бързо дращиш,керкенез-avatar!Керкенез,по-бърз си и от мисълта си!Само Чък Норис е по-бърз от теб... и Винету!Но,усещам,че до Димитровден ще коригираш физическата си кондиция и ще ги настигнеш.Дерзай,маниако!
Анонимен's picture
Анонимен

Пламен

Чудя се ако това се случи на Путин или Обама, какви ли щяха да са последствията за групата граждани с "патриотично-обективните" въпроси? Мъ?
Анонимен's picture
Анонимен

Мария

За първи път ме е наистина срам от поведението и обноските на тези хора там!
Разни псевдопатриоти-русофили без да познават нито темата Южен Поток, нито темата Бокова, с такава наглост да провокират Борисов така...Как не ги е срам?! Искам да ги попитам по колко пари им дадоха за това шоу?! Срамно е това, което тези българи са вършили там!
Анонимен's picture
Анонимен

Марийче, следи въпросите и отговорите, обноските не са важни, освен ако не си министър преседател.
Анонимен's picture
Анонимен

Мария

Поведението им е срамно!!! Отделно няма какво да се очаква от хора, които са от БСП и Атака... Първият, който е задал въпрос и е взел думата в залата е шефът на БСП в Лондон, така че не ми обяснявайте да следя въпросите, защото ми се гади от червени, платени и четящи от листчета хора!!!
Анонимен's picture
Анонимен

Така ли марийче. Те и тези дето са писали доклада от ЕК и те са от БСП и Атака и затова мразята Бочко.
Анонимен's picture
Анонимен

Кабакчиев

Според военната фуражка Стоянов, хвалител на ГЕРБ и на премиера, през 1989 г., когато дори БКП призна, че хората се изнасят масово към Турция, когато това го знаеха и виждаха и децата - и знаеха, че причината е именно насилствената смяна на имената на турците, Бойко Борисов направо не бил знаел на кой свят се намира, а освен това трябвало да изпълнява варварските заповеди на варварската армия на БКП. Гениално обяснение, като на старшина от варварската армия на БКП! Страхотно! Стоянов, Вие сте много под интелектуалното и моралното равнище на самия Бойко Борисов!

Avatar

"Борецо за правдини" Кабакчиев, ще споделите ли с нас как ВИЕ, другарю, се противопоставихте на извършваното от БКП по време на възродителния процес? Разбрахме, че според вас Борисов не е изпълнил войнския си дълг - споделете как вие изпълнихте своя дълг като гражданин? На протест ли излязохте, партизанско движение ли организирахте или нЕкое друго дЯло безсмъртно извършихте, та сега тъй се възмущавате, че някой друг не бил сторил нещо си? Споделете своя принос в борбата на турското население с варварствата на комунистическия режим - да се поучим от вазе!

Най

Следвайте ни

 
 

Още по темата

Още от категорията