Димитър Бербатов и неговите съотборници в ПАОК бяха замеряни с камъни от побеснели фенове на тима след снощното поражение от "Ираклис" в солунско дерби. 

Запалянковците на "черно-белите" са сред най-преданите, но и най-лудите не само в Гърция, а в цяла Европа. Любимците им се представят зле напоследък, а загубата на собствен терен от градски съперник явно преля чашата. Около 200 "ултраси" обградиха ложата на стадион "Тумба", а имаше и блокада на съблекалнята.

Феновете хвърляха камъни и каквото им попадне по шефовете на отбора и футболистите. Трябваше да се намесва жандармерия. Бербо и компания успяха да си тръгнат от арената три часа след двубоя, когато ситуацията бе овладяна.

Българинът игра до 79-ата минута, когато бе заменен заради контузия. Малко преди това Леосиньо донесе сладък триумф за "Ираклис".

Днес гръцката преса коментира, че отново на дневен ред пред управата на клуба е съдбата на треньора Игор Тудор. Нищо чудно този път хърватинът да бъде уволнен, като по този начин ще се търси отдушник и за натрупаното напрежение сред публиката. Тудор и Бербатов не са в добри отношения, но в последните дни се появиха информации, че са си стиснали ръцете в името на ПАОК.