Цяла сутрин се треса от нерви и бяс заради случката на Околовръстното - и не защото познавам пострадалите, а защото това може да се случи на всеки един от нас.

Току що чух, че кретените май били охрана на Иво Ториното - който и да е тоя нещастник!! Трябва ли да знаем и да правим път на всяко Торино, Милано, всеки Златко Баретата и не знам си кви Таки-Маки и подобна паплач??

Всеки свирка на идиоти по пътя - и аз свиркам, и вие свиркате, и кво - свиркате, щото някакъв анаболен дебил се е възприел много сериозно като охрана на друг подобен дебил, който отдавна трябва да е в затвора, и ви изтиква от пътя, пребива ви - без значение мъж ли сте, жена ли сте, а може би пребива и детето ви, и всичко е шест, заминава си, а ние си събираме зъбите от пътя.

А ако попаднат на някой, дето му е слаб ангелът и им отвърне - кво, ще го застрелят ли?

Вие съзнавате ли, че един от основните проблеми на тая нещастна държава е, че тука десетки престъпници си живеят като в сериала "Бригада", обградени от мозъчно предизвикани примати, въоръжени с палки и пистолети, с усещането, че все още сме в 90-те години и всичко им е позволено?

Може и да е крайно, но при такова нападение аз съм ЗА законна самоотбрана с пистолет. Ще ми се да кажа, че заслужават да им пръснеш мозъка, но тия глави са празни - няма какво да пръснеш в тях.

P.S. И тия, дето са се докарали дотам да имат охрани, щото са много важни, нямат ли малко - поне МАЛКО повече акъл, та да преценяват какви хора назначават за охрана? Щото ти, ако си Иво Ториното, Миланото, Златко Баретата и т.н. престъпник, ще назначиш ли шимпанзе, което не може да произведе три членоразделни думи, и което се бие с ЖЕНИ по Околовръстното, или ще гледаш да си down low и ще назначиш някой, който ПОНЕ може да прави разлика между обикновени хора, каращи си колата по пътя, и друг престъпник, който иска да утрепе тоя, дето вардиш?

Е.ати и тъпата държава - дори престъпниците ни не стават за нищо, майка му стара.

---

Бел ред. - авторката е журналист, коментатор и блогър. Поста взехме от личната й страница във фейсбук, където коментира случилото се на Околовръстното шосе в София снощи.

Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.