"Хляб и зрелища", е казал римският поет Ювенал. И лидерът на "България без цензура" Николай Бареков следва стриктно тази максима.  След като започна да лекува болните безплатно, а преди време пече кебапчета с престилка и боне на главата, Бареков продължава да храни гладните. Този път не с кебапчета, а с гергьовденски курбан. И понеже българинът обича футбол, партията вече има и собствен футболен отбор.

"Човек и зле да живее, идва Гергьовден, а с него и традиционният курбан на „Движение Гергьовден“. Тази година той се прави не само от гергьовци, а от останалите партньори от коалицията -„България без цензура“, ВМРО и ЗНС. Ще се варят курбани за празника 6 май общо в девет града на страната", съобщиха от пресцентъра на „България без цензура”.

Водачът на листата за евроизборите Николай Бареков ще е гост на курбана в София. Той ще се раздава в градинката пред църквата „Св. Георги“. 

От "Движение Гергьовден" вече се подготвят за утрешния празник. 
Снимка barekov.com

Четиринадесет симпатизанти на ББЦ в Сандански са във футболния отбор на партията. Ръководители на тима са председателят на структурата в града Георги Батев и областният координатор Сотир Гълъбов. Според представители на движеието, младежите се представили достойно в местен футболен турнир и ще се занимават с благотворителни инициативи. 

Футболният отбор на "България без цензура" в Сандански. Снимка barekov.com