ЦСКА победи отбора на Интер (Милано) с 2:1 в най-престижната контрола от лятната подготовка на червените. 

Мачът започна чудесно за армейците. Арсенио Нунеш откри резултата в полза на ЦСКА в 10-ата минута с удар от малък ъгъл. Много бързо обаче Родриго Паласио изравни резултата с хубав удар в 14-ата минута.

В 25-ата минута с отличен удар Маламов препарира Ханданович, но топката нацели страничната греда. В 32-ата минута младият Пинамонти си спечели дузпа и застана зад топката, но Китанов се справи и спаси удара от 11-те метра.

Така първото полувреме завърши при резултат 1:1

През втората част наставникът на Интер Роберто Манчини даде шанс на нова единдесеторка. Докато те навлязат в мача в 55-ата минута Преслав Йорданов се разписа за 2:1 в полза на ЦСКА . Той се възползва от хубаав пас на Борис Галчев и надхитри стража на "нерадзурите".

В следващите минути Китанов направи чудеса от храброст и не остави шансове на играчите на Интер. Йоветич и Икарди не успяха да преодолеят младия вратар на "армейците".

ЦСКА започна в следния стартов състав: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Дюлгеров, Рафа Перес, Йорданов, Галчев, Арсенио Нунеш, Диого Виана, Маламов, Преслав Йорданов. За Интер титулярите бяха Ханданович, Ансалди, Ранокиа, Д`Амброзио, Еркин, Бакайоко, Мело, Кондогбиа, Додо, Паласио, Пинамонти.