"Лудогорец" се наложи категорично в реванша с "Младост" (Подгорица). Зелените спечелиха с 3:0 и с общ резултат 5:0 продължават в третия кръг от квалификациите на Шампионската лига, където ще се срещнат с "Цървена звезда".

Мачът започна добре за отбора от Разград. В 8-та минута футболистите на "Лудогорец" направиха невероятен пропуск. Вандерсон прекрасно намери Джоди Лукоки отляво в наказателното поле и той перфектно подаде към непокрития Лукас Саша, който се озова сам срещу вратата. Бразилецът обаче стреля високо.

В 24-та минута Козмин Моци изпусна дузпа. Той стреля слабо в долния ляв ъгъл и вратарят на "Младост" спаси. Дузпата беше дадена за нарушение на Милош Лакич срещу Марселиньо в наказателното поле.

10 минути след това отборът на "Младост" вкара гол, но той беше отменен. Реферите отсъдиха нарушение на Борис Копитович срещу Козмин Моци.

В 39-та минута Лудогорец поведе с 1:0 с красив гол на Джоди Лукоки. Той получи страхотен пас от Джонатан Кафу в полето на "Младост" и напредна с хубав самостоятелен рейд. Когато стигна до левия ъгъл на наказателното поле Лукоки стреля фалцово в десния ъгъл на вратата.

При този резултат завърши първото полувреме. Малко след началото на второто полувреме "зелените" от Разград вкараха втори гол. Негов автор бе Вандресон. Той бе намерен от Кафу пред наказателното поле и със серия от финтове успя да преодолее трима защитници, след което изстреля топката в срещуположния ъгъл на вратата.

В 64-та минута Лукоки вкара втори гол. Марселиньо го намери по перфектен начин пред наказателното поле, след което Лукоки овладя с глава, освободи се от двама защитници и с хладнокръвен удар вкара за 3:0.