Изглежда, че Кристиано Роналдо може да завърши кариерата си в "Реал" (Мадрид). Или най-малкото в големия футбол. CR7 ще подпише нов договор с "белия балет" - до 2020 или 2021 г. Тогава Кристиано ще е на 35-36 години. После може да порита някъде, където напрежението не е толкова голямо - САЩ, Китай, Индия, Австралия... Поне такава е практиката.

В момента капитанът на новите европейски шампиони (Португалия) e във ваканция, а преговорите ще бъдат довършени след около седмица, когато реализаторът се завръща за предсезонна подготовка с "Реал". Основните параметри вече са уточнени между агента на звездата Жорже Мендеш и боса на "мадридистите" Флорентино Перес. На Роналдо било достатъчно да чуе, че запазва заплатата си, която възлиза на 22 милиона евро годишно, пише мадридският в. "Ас".

В последните години се спекулира, че голаджията може да се завърне в "Манчестър Юнайтед" или да заиграе в друг отбор на Острова. По-рано тази година се спекулираше, че бил казал "да" на "Пари Сен Жермен". Явно обаче плановете на най-добрия футболист в света са други.

През изминалия сезон Роналдо записа уникално постижение, като спечели Шампионската лига с "Реал" и европейската титла с Португалия. Той подхвана и хотелиерски бизнес, вече откри първия хотел от цяла верига, носеща инициалите и името му - CR7.