О, да - тези двамата от гледна точка на оригиналните изпълнители на песничката - Пол Саймън и Арт Гарфънкъл, са си направо младоци... Пардон - на Саймън и българския девер Арт Гарфънкъл... Знаехте, че брат му беше женен за българка и е погребан в "Орландовци", нали?... Но да оставим това - тя е друга история.

Sound of Silence е, разбира се, една от най-иконичните и най "кавърирани" песни изобщо в историята. Но "дрън-дрън, дъра-бъра"... цял свят знае парчето, издадено през 1964 г., може би дори и лидерите на Ислямска държава...

"Дистъбрд" също са доволно известни  - особено с това, че 5 от 6-те им албума са дебютирали на първо място в "Билборд 200".

Другият човек на сцената е Майлс Кенеди - певец, който... как да кажем: не че Слаш от "Гънс енд Роузес" го е открил, но все пак винаги за таланта е по-добре да го вземат да пее в банда със Слаш. Отколкото да не пее в банда със Слаш..

Да, "Дистърбд" си я свирят така или иначе песента... И Дейвид Драйман си я пее така или иначе.

Но чуйте това неописуемо... нещо.

Песничката, снимана (по всичко личи) с най-обикновен телефон, обикаля света и набира последователи. Просто когато те бива... те бива - не ти трябва 100-канално записващо устройство, мастеринг на звука или 100 човека филхармония. И едно дрънкащо пиано стига.

Ха кажете, че не е така: