Британската изпълнителка Адел заяви, че е отказала да пее в почивката между полувремената на Супербоул през 2017 г., съобщи Асошиейтед прес. Носителката на множество награди "Грами" е обявила пред публиката на концерта си в Лос Анджелис в събота, че ѝ е било предложено да участва в програмата. Тя обаче отказала. "Първо, аз не ставам за Супербоул. Имам предвид, че това шоу не е за муцика. И аз наистина...аз не мога да танцувам и други такива. Бяха много мили, че ме помолиха, но аз отказах", разказа британската звезда.

От Националната футболна лига обаче отрекоха да са правили официално предложение на Адел да пее на полувремето на шоуто. От "Пепси", спонсор на шоуто на полувремето на финала също казаха, че не са водени подобни разговори, съобщава "Гардиън".

В съвместно изявление те обявиха: "Националната футболна лига и "Пепси" сме големи фенове на Адел. Проведохме разговори с редица певци за шоуто на полувреметона Супебоула. Но досега не сме отправяли официално предложение към Адел или към някой друг." 

Ако Адел пее на финала, тя ще се присъедини към дълъг списък от звезди, сред които Брус Спрингстийн, Бионсе, Кейти Пери и т. н.