Невероятен хит се случи по време на снощния двубой от плейофите за Шампионската лига между "Стяуа" (Букурещ) и "Манчестър Сити".

Освен че румънците претърпяха пълен крах и загубиха с 0:5, унижението по трибуните бе още по-голямо.

Оказа се, че фенове на кръвния враг - "Динамо" (Букурещ) са пробили системата и са успели да убедят ръководството на "Стяуа", че са специални организатори на ефектите на трибуните. Така те били допуснати на стадиона и подредили така хореографията, че да могат привържениците на домакина да я вдигнат за началото на мача.

За изумление на всички, присъствали на срещата, феновете на "Стяуа" вдигнаха надпис, гласящ "Само Динамо Букурещ"... На видеото се чува как публиката беснее и освирква, докато самите "държачи" на буквите, разбира се, не могат да се усетят какъв е проблемът, защото не виждат какво са написали.

Фенове на "Динамо" са направили организация, отнела им поне седмици. Те успели да си уредят срещу с президента на "стелистите" Джиджи Бекали с предложението да им плати хореография, с която искат да почетат 30-годишнината от спечелването на Купата на европейските шампиони - след епичния финал срещу "Барселона" в Севиля. Щяла да е 3D, от Германия... Някак са заобиколили фенклубовете на вечния враг.

Така срамът е още по-голям, защото е поръчан и платен от президента на най-титулувания румънски клуб. Той също е гледал творението си... 

Последвалото 5:0 за "Сити" само довърши започнатото от ултрасите на големия враг на румънския гранд. Серхио Агуеро заби хеттрик, но ще запомни вечерта най-вече с двете пропуснати дузпи още до 21-ата минута.

Други резултати от първите плейофи за групите на Шампионската лига: 

"Аякс" - "Ростов" 1:1

"Динамо" (Загреб) - "Залцбург" 1:1

"Копенхаген" - "Апоел" 1:0

"Йънг Бойс" (Швейцария) - "Борусия" (Мьонхенгладбах) 1:3.

Тази вечер "Лудогорец" играе първи мач с "Виктория" (Пилзен) от 21:45 часа на стадион "Васил Левски".