Димитър Ходжев, известен у нас като Митьо Крика, отново влезе на любимото си място - в ефир. И пак единствено със способностите на главата си, макар и по болезнен за нея начин.

В YouTube с появи клип от негово участие преди няколко вечери в британския тв формат Go For It.

Финалът е повече от трогателен - вижте какво става, когато в обявените 90 сек. му се опъва деветата диня и му подават резерва... Следващите кадри не се препоръчват на професори и жители на гр. Любимец:

В известен смисъл може да се каже, че главата на Митьо Крика живее все по-сносно и спокойно в Кралството.

През 2012 г. той разбиваше върху нея бетонни блокчета за кастинга на "Британия търси талант" в Блекпул. Това му донесе - освен куп майтапи в България - "хикс" от двама от тримата съдии още... преди да е изпълнил номера. А Саймън Кауъл го посъветва да подобри номера си. Алиша Диксън заяви, че се плаши от него, а Дейвид Уилиамс каза, че му изглеждат "като група строители, напили се сред работа..."

Е, 41-годишният силовак явно ги е послушал. И започна да блъска в най-горната част от тялото си любеници. Иначе наградата в Go For It е скромните 1000 паунда, които той така и не заработва.

Неясно е колко от около 2700-те му зрители са от Острова, но в България масово се забавляват с изпълнението на бившия младежки лидер на СДС от София.  

Попълзновенията на културиста към голямата сцена обаче са неуморни и безспирни. През 2015 г. той си дойде, за да пробва късмета си в "България търси талант", но с... огнено шоу.

Но не мислете, че на главата току-така й се е разминало - и тогава призна, че си е горил лицето и врата. 

Гвоздеят на вечерта беше, когато в дух на непринуденост едната от ВИП-ките, които журираха - Илиана Беновска, чистосърдечно каза:

"Кой е т'ва?

Можеш ли да си кажеш цялото име, щото никой не е длъжен да ти го знае."

И друга звезда в журито - Дарина Павлова, призна, че не познава самобитния артист.

Искам ти да ма оцениш, щото си журналистическа акула, каза по време на това историческо гостуване Крика на Беновска.

Дарина Павлова обаче определи изпълнението на родения шоумен като "анимация в летен ресторан на Черноморието".

Тогава той поне премина първия предварителен кастинг, поради което чистосърдечно се разплака в ефир.