За любопитен диалог на полувремето на мадридското дерби в събота "Атлетико" - "Реал" (0:3), разкри радио "Кадена Копе". Кристиано Роналдо вкара хеттрик в последния мач между двата отбора на стадион "Висенте Калдерон".

 

На почивката португалецът казал на съотборниците си, че Коке от тима на "дюшекчиите" го нарекал "гей" (всъщност по-точно казано е вулгарната дума "пе*ал"). Двамата имаха няколко остри диалога и дори лек сблъсък чело в чело.

"Коке ме нарече гей", казал Роналдо в съблекалнята.

"Ти какво ще правиш?", попитал един от съотборниците му.

"Нищо, какво да направя? Каза ми, че съм гей, а аз му отговорих - може да съм гей, но съм пълен с пари", отвърнал невъзмутимо №7.

За сексуалността на Роналдо се говори усилено напоследък. Доскоро той минаваше за абсолютен плейбой, който сменя красавиците за "добър ден" и "довиждане". Сега пък се твърди, че Кристиано е най-малкото бисексуален.

Публично достояние станаха честите пътувания с частния му самолет до Мароко, където посещава кик боксьора Бадър Хари. Появиха се снимки как здравенякът носи на ръце Роналдо и с демонстрация на близост, която е подозрителна.

"Реал" (Мадрид) опита да забрани визитите на най-голямата си звезда, но удари на камък. Португалецът редовно тръгва за Африка след тренировка и се връща още на следващия ден.