Антикомунисти, застанете до Местан!

Дойде време да сме заедно. Опитаха се да ни разделят. И успяха. Вместо да работим за добруването на България, вкараха ни умело в междуетнически вражди. Научиха ни да мислим, че един български турчин от Кърджали  не обича България толкова, колкото един българин от София, или български арменец от Сливен. Разказаха ни играта. Няма причина да не си го признаем. И така е вече 28 години. 
Ако наистина сте антикомунисти, ще приемете подадената  от Местан ръка! ДОСТ е еединствената партия в тези избори, която предлага на изтъкнати антикомунисти общи действия, за да бъде разрушен монопола на КОЙ. Разрушаването на КОЙ е голяма, трудна, но постижима кауза. 

А първата крачка за разрушаването на този монопол е да бъде нанесен удар върху проруската партия ДПС.  

Ако това не е кауза, какво е кауза? Писането на огнени статуси във "Фейсбук", или статии с много обидни епитети срещу БСП в оредяващите десни издания? Ще ме простите, но това  е самозаблуда - че ужким водим някаква борба.  

Да подкрепим Местан ще е нещо изключително трудно.  Ще ни изкарат турски шпиони. Мекерета, ибрикчии... Ще ни обвинят в антибългарски действия. Ония от другата страна  държат и ножа,  и хляба. И стотици вестници, сайтове и телевизии. Но ако имате топки - сега е моментът. Утре ще бъде късно. Сила като ДОСТ, обединяваща антикомунисти независимо от тяхната етническа принадлежност и религия, е единственото, което може да спре процеса на присъединяването на България към Евразия., процеса на отказ от цивилизованост.

Виждаме всички, че тече неприкрита кампания за изваждането на България от Северноатлантическия  отбранителен съюз. Поднасят ни фалшиви анкети как българите уж много искали Москва да ни защитава, а не НАТО. Говорят за руски знамена, които се веели над Крим. Това е артилерийска подготовка за голямата цел на завръщащия се мрак - напускането на НАТО.  Погледнете екипа на генерал  Радев - почти всички сътрудници в този екип са прононсирани руски маши за влияние. Прочетете "новите" имена в листите на БСП - там нещата са още по-ясни. Нещата там са оскърбително ясни.

 Цялото проруско войнство е хвърлено сега в битката срещу България

И да попитам всички, които  онзи ден гръмко цитираха думите на Левски: "Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи".  Какъв е смисълът да цитираме тези идеи, ако днес ни е страх да застанем рамо до рамо с нашите събратя, българските турци, в това най-голямо сражение за независима България? 

Политици и партии се перчат и кичат и с делото на Стефан Стамболов. Кой ли не се удря сега в гърдите, че е негов следовник? За кой ли днешен политик  не чухме, че бил "новият Стамболов"? Но дойде ли време да се действа, започват страх и отстъпление пред руската пропаганда. Страх да не ни изрисуват като "еничари". А същият този Стамболов имаше силата, куража да иде в Цариград и да  преговаря с Абдул Хамид. Той, човекът, участвал в няколко въстания срещу Османската империя,  не се боеше да търси  дори военен съюз със същата тази  империя,за да стабилизира българското външно-политическо положение, като етап от решаването на националния въпрос. И това е само няколко години след Освобождението. А днес ви е страх да бъдете заедно с нашите братя с турски етнически произход. Стига лицемерие!

Още веднъж: ДОСТ е единствената партия в тези избори, която предлага на изтъкнати антикомунисти общи действия, за да бъде разрушен монопола на КОЙ. Разрушаването на КОЙ е голяма, трудна, но постижима кауза - ако сме заедно, отвъд предразсъдъците и разделението.