До трето пришествие тази комисия няма да намери нищо. Пък и линията на озаптяване на злоупотребите с доминанто положение на пазара на горива не минава през ялова комисия, с ялови възможности в пленена държава.

Докато НАП и Митниците са в ръцете на политици, които са сключили стратегическо споразумение да пазят "картела", решение няма да има и до един милиард лева всяка година ще излизат от джоба на потребителите.

Тези компании пък ще Ви развиват теми за лошите контрабандисти, за танкерите, които влизат без да плащат акцизи, което е все едно крадецът на праскови да сочи към крадеца на кайсии. И накрая ще Ви светне, че май и едните, и другите са от едно ОПГ (организирана престъпна група – б.р.).

Все едно с избори да промениш ситуацията в пленена държава.

Знаете ли защо задържаха да не обявят решението си преди изборите - защото обектът на разследване е много важен за финансиране на изборните кампании на партиите, които са избрали членовете на КЗК.

Марио Пузо дори трудно ще го опише.

...

Забраната на КЗК за срещи между служители на компании за горива ме разтърси радикално - човек не може приятел или гадже да си намери сред колегите от общността. И как КЗК ще осигури спазване на тази забрана - направо не ми се мисли. Примерно, срещаш приятен човек и го заговаряш - не става, не може. Трябва напред с визитната картичка и декларация - Je suis КЗК-поднадзорен?

Току- виж някой се оженил и то без разрешение от КЗК?

Страдам - еднолично и дълбоко.

Каква комисия - каква гръцка драма?!

...

Коментарите на Илиян Василев са от фейсбук профила му.