Президентът Румен Радев не е обжалвал решението на съда за публикуване на стенограмата от разговорите за КТБ от 29 юни 2014 г.  и е поел ангажимент да я предостави на сайта "Биволъ" в законно установения срок. Това съобщиха от "Биволъ" на страницата си във фейсбук:

"Президентът не обжалва решението на съда за предоставяне на #СтенограматаКТБ от 29.06.2014 и обещава да го изпълни в законоустановения срок - 14 дни, броени от 07.06.2017 г. Чакаме, прочее... За да се стигне дотук, се мина през 45 отказа и съдебно дело, на което президентът прати двама юрисконсулти с 10 страници писмена защита. След като решението влезе в сила и поискахме от съда изпълнителен лист, изведнъж настъпи този катарзис. Надяваме се, че колегите от BiT телевизия също ще поддържат натиска и ще получат стенограмата от 14.07.2014 г., за която те осъдиха Радев."

От президентската администрация са отговорили на писмо на медията от 6 юни, в което е бил поставен въпросът кога ще бъде изпълнено необжалваното съдебно решение за предоставяне на стенограмата по Закона за достъп до обществена информация. Става въпрос за документите от първата среща по темата КТБ при президента Росен Плевнелиев. 

 
От писмото от "Дондуков" 2 става ясно, че стенограмата ще бъде предоставена на "Биволъ" в срок от 14 дни, броено от 7 юни. 
 

Административният съд в София постанови преди два дни, че и втората стенограма от среща при президента Плевнелиев, проведена на 14 юли 2014 г., трябва да бъде предоставена по Закона за достъп до обществена информация по искане на телевизия Би Ай Ти. Само няколко дни преди това от "Дондуков" 2 постановиха отказ на аналогично искане от с аргумент, че втората стенограма е с гриф за секретност "поверително". 

 
Това решение на съда обаче също подлежи на обжалване и до момента не е ясно дали администрацията на Румен Радев ще го оспори на по-горна инстанция.