Положението на Кевин Спейси става все по-лошо – актьорът е отпаднал от вече завършен филм на Ридли Скот, след като режисьорът решил да го отстрани вследствие на нови обвинения в сексуална злоупотреба, съобщава сайтът TMZ.

Премиерата на филма на Скот „Всички пари на света“ е насрочена за 22 декември. Режисьорът е твърдо решен да спази тази дата въпреки необходимостта от сериозно презаснемане на сцени с вече избрания заместник на Спейси – легендарния актьор Кристофър Плъмър.

Според „Дедлайн“ повторното заснемане на ключовите сцени се очаква да започне всеки момент, а останалите актьори, които трябва да участват в тях – Марк Уолбърг и Мишел Уилямс, вече са освободили графиците си за целта.

„Всичките пари на света“ разказва историята за отвличането на внука на нефтения магнат Джон Пол Гети, смятан за най-богатия човек на света в началото на 70-те. Похитителите искат откуп 17 милиона долара, за да върнат момчето, но Гети отказва да ги плати… Премиерната дата в България е 5 януари 2018 г.

Кевин Спейси бе обявяван първи сред звездите във филма, а неговият герой – Джон Пол Гети – има една от главните роли в сюжета. Снимките с него са продължили между 8 и 10 дни. Изглежда Кристофър Плъмър и останалите от екипа ще имат много работа, за да успеят да свършат навреме.

 

 

Това решение идва на фона на нови обвинения в сексуален тормоз срещу Спейси, появили се в сряда, когато бивша телевизионна водеща съобщи, че през 2016 г. актьорът е напил 18-годишния ѝ син и го е опипвал, но момчето успяло да избяга благодарение на помощта на непозната жена.

От „Нетфликс“ още преди седмица обявиха, че скъсват всички връзки с опозорения актьор и няма да участват в никакви проекти, включващи неговото име.

Междувременно след Джулиана Маргулис още една актриса – Порша де Роси – обвини Стивън Сегал в сексуален тормоз. При явяването ѝ на кастинг за роля в един негов филм той започнал да ѝ говори колко важно е между героите да има химия и разкопчал дюкяна на панталона си.

"Площад Славейков"