Съпредседателят на "Обединени патриоти" и лидер на парламентарната група Волен Сидеров продължава да лъска имиджа си - сега ще се вживява като галерист и художник.

Тази сряда Сидеров и неговият "приятел и съдружник" Светлин Гугов откриват своя собствена художествена галерия под името "Стил". Галерията ще се помещава на столичната ул. "Граф Игнатиев".

"Изложбата е под надслов "Художници без граници", а идеята на Сидеров е на обществеността да се покажат творби на български класици-модернисти от световна величина. Сред тях са Жорж Папазов, Жул Паскин, Борис Георгиев, Христо Явашев, Иван Милев и Сирак Скитник. В изложбата са включени и картини от личната колекция на Сидеров", съобщават от пресцентъра на партията на Сидеров - "Атака".

Самият Сидеров също се изживява като художник и част от тях също да бъдат изложени в галерията му.  "За мен изкуството е бягство. Не само ще покажем картини, но всеки, който не е богаташ ще може да си купи произведения на български художник", каза неотдавна "патриотът" пред бТВ. Една от картините му, които ще бъдат изложени се нарича "Чиновник в асансьор", от чийто джоб се показва вестник "Работническо дело". Другата се нарича "Нощно четиво" и изобразява гола жена, четяща книга.