Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вицепремиерът Валери Симеонов избухна срещу премиера Бойко Борисов в ефир. Повод за недоволството на Симеонов бе отлагането на разширяването на ски зоната в Банско.

"Не виждам съдействие на Борисов по отношение реализацията на втори лифт. Премиерът компрометира и саботира, директно, в очите ни моето предложение за промяна на концесията в Банско. В Програмата за управление пише, че трябва да се развива туризмът, да се насърчават инвеститорите, а това са текстове, които не се изпълняват, а саботират."

Това заяви пред телевизия Би Ай Ти вицепремиерът. Става въпрос за отлагането на точката за разширяване на ски зоната в Банско по време на заседанието на правителствто миналата седмица. Симеонов изтъкна, че той е подготвил точката за промяна на концесията. Според него единият вариант е премиерът да се е уплашил от зелените.

"Разбрах, че Борисов е пуснал есемес на Тома Белев в 10 ч. сутринта, че точката за концесията ще бъде отложена и събралите се на сбирка пред Парламента две семейства  Тези глупаци веднага се похвалиха във фейсбук. Аз не още не съм пуснал точката - получих съобщение", каза още Симеонов.

И изтъкна:

"Втори лифт няма да има поради несъгласие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има заседание на Министерския съвет. Много възлова дата, много важна дата. Много варианти има. Всичко е възможно да стане, Какъв е смисълът от едно управление? Да не мислите, че аз съм от тези, дето слушкат и папкат и искат да си начешат егото!? Дошъл съм в политиката да свърша нещо. И като не мога да го свърша, възниква екзистенциалният въпрос - какво правиш, г-н Симеонов, в политиката, след като ти връзват ръцете? Не искам да го виждам (Борисов - б. р.) след това изработване, което направи."

Симеонов показа снимки, на които се виждат огромни опашки за лифта. Той не подмина и министъра на туризма Николина Ангелкова, с която отдавна е в конфликт.

"Министър Ангелкова говори едни обширни и напоителни глупотевини относно моето предложение. Не мога да я коментирам", заяви Симеонов.

Не забрави да разкритикува и лидера на БСП Корнелия Нинова.

"Кой я слуша тая въобще? Това е една жена, която ежедневно доказва прозвището си г-жа Лъжа – нея ли да коментираме", попита Симеонов.

Той бе лаконичен за вота на недоверие, който БСП и ДПС ще внесат:

"Аууу, какъв ужас! Нищо няма да направят – ще чакаме до 17-и януари, пък тогава да коментираме има ли смисъл този вот."

Коментари

kate pate's picture
kate pate
kate pate4

Подхода на искащите лифт е грешен.

Когато едни работници на подизпълнител на подизпълнител на изпълнител на строеж на магистрала Тракия не им бяха платени заплати излязоха с плакати "Бойко, къде са ни парите" и въпросът им беше тутакси уреден. Когато питаха Боко, кой вижда в огледалото, едни законно спечелени държавни поръчки бяха отменени. Та мисълта ми е. Обвинете го че нарочно бави лифта. Даже джокер ще ви дам: Цв. Бориславова е съсобственик на Пампорово АД и определено няма изгода от втори лифт на Банско.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

АМА МНОГО СИ ПРОТИВОРЕЧИШ, бе ВИЦЕ НА ТИШИНАТА..

" Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има заседание на Министерския съвет. Много възлова дата, много важна дата. Много варианти има. Всичко е възможно да стане, Какъв е смисълът от едно управление? Да не мислите, че аз съм от тези, дето слушкат и папкат и искат да си начешат егото!?" или "Аууу, какъв ужас! Нищо няма да направят – ще чакаме до 17-и януари, пък тогава да коментираме има ли смисъл този вот.".. Та кое ше е първо - разпадането на Паричния фонд или поредното ДАКАЗВАНЕ, че жертваш егото си заради неуспешния рекет над правителството Заради келепира.. Що не си спомниш как си призна, че още от самото начало на строителството на оградата си в далаверата.. И си завря егото, знаеш къде..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.