Депутатът Димитър Аврамов напуска групата на "Атака" и ще се присъедини към тази на независимите депутати в 42-то НС, подкрепящи "България без цензура" (ББЦ). Това каза лидерът на партията Николай Бареков.

От сутринта гледам триумфират телевизиите, че „България без цензура“ се разпада. Стига глупости! Отиваме на тези избори силни и мощни. Г-н Аврамов ще бъде част от нашия отбор. Аз му предлагам той на тези избори да се състезава политически срещу статуквото на ДПС и ГЕРБ. Той ще оглави листата на ББЦ в Разград, за да даде мощен отпор на ДПС,

заяви Бареков.

Аврамов вече е депозирал заявлението си за напускане на групата на националистите в деловодството на НС. Той каза, че е работил 9 години за "Атака", но според него формацията вече не е в състояние да изпълнява своята роля.

Бареков каза още, че водач на листата в Хасково ще е ММА-боецът Борислав Илиев, който според него ще води там битката срещу ДПС. Заместникът на Бареков Росен Петров щял да е водач в София, но искал и в смесен район. "Бием се за свободните места срещу ДПС", заяви Бареков.