Видеоклип, идеално копие на откриващата заставка на култовата анимация "Семейство Симпсън", се разпространи из мрежата и спешно бе свалено от  YouTube заради "наличие на собственост на тв канала Fox, използвано без лиценз". Заставката включва иронично напомняне за анексията на Крим и чиста гавра с руския президент Владимир Путин.

Билбордът с Путин рекламира конна езда в Крим.

В "заставката" пред училището "Спрингфийлд" се е появил рекламен билборд с голия Путин на кон и надпис "Конна езда в Крим". Шантавият тийнейджър Барт Симпсън, който в началото на всяка серия редовно пише за наказание на дъската по сто пъти разни щуротии, този път изписва популярното скандиране на украинския Майдан - "Путин-Хуйло" на английски език. След което яхва скейтборда и отлита по свои си дела. 

Няма никакви доказателства, че видеото е оригинално и може да се предположи, че е дело на фенове. Напомняме обаче, че Путин доста често наистина се появява в сериала, а в първия епизод от 23-ия сезон сем. Симпсън се подиграваха и с бившия украински президент Виктор Янукович и неговото криминално минало.

Дали клипът е истинската нова заставка на сериала, ще се разбере на 28 септември, когато по Fox стартира 26-ия сезон. А отдолу ви предлагаме друг много смешен, поучителен и оригинален клип, наречен "12-те години на Путин в 2 минути".

Приятно гледане, и яжте повече български зарзават, защото Путин не го ще!