"Бъдете сигурни. Аз съм тук в Белия дом със семейството ми. Чувствам се прекрасно. Работя усърдно в името на децата и за народа на Америка", написа снощи в туитър първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

Никой не я я виждал от 20 дни. За последен път се появи информация за нея, че е претърпяла операция на бъбреците. И затова в пресата се появиха много спекулации.

Едни слухове твърдяха, че тя се е изнесла от Белия дом със сина си Барън и се е върнала в апартамента си в Ню Йорк. Други разпространяваха информацията, че заедно с баща си и майка си е зеживаля в дом в покрайните на Вашингтон.

Вчера предположенията, че нещо става с Мелания се засилиха, защото тя отсъства от т.нар. Ден на фитнеса в Белия дом. 

Иванка Тръмп блестеше на спортния полуден в Белия дом. Снимка БТА

Най-развинтените фантазьори дори писаха, че тя била станала свидетел на специалния прокурор Робърт Мълър, който разследва дали има връзка на хора от предизборния щаб на Доналд Тръмп с русия президент Путин и руските разузнавателни служби.

Вчера говорителката на Мелания Стефани Гришъм опроверга слуфовете и коментира, че е много тъжно когато се пишат какви ли не глупости и хората им вярват.

"Тя се чувства добре. Прекара една седмица в болницата. Не бих казала, че това е дълго отсъствие. Сега е у дома си е се възстановява", подчерта Гришъм, цитирана от Би Би Си.