СИМОНА РУСЕВА

Драматична изповед за страданието си направи в ютюб Талула Уилис, 20-годишната дъщеря на холивудските звезди Деми Мур (51 г.) и Брус Уилис (59 г.).

Младата жена говори откровено за борбата си срещу дисморфофобията. Това е психично отклонение, при което човек ненавижда собственото си тяло, дори то да е перфектно. Страданието е връхлетяло Талула в пуберитета.

“Чувствах се отвратително. Години наред мразех тялото си. Откриха ми дисморфофобия, след като от 13-годишна четях тези гнусни булевардни списания и започнах да се чувствам ужасно”, казва Талула в 9-минутното си откровение.
“Вярвах по-скоро на чужди, вместо на хората, които ме обичат, защото си мислех: “Защо тези, които ме обичат, ще са откровени с мен?”, разказва щерката на Мур и Уилис. Така тя започнала да се облича все по-предизвикателно: “Исках да почертая бюста, дупето си и всички ония неща, които привличат вниманието.” 

Талула се превърнала в заложничка на собственото си тяло. Тя започнала да гладува, за да е по-фина. Така теглото й се стопило на 47 кг.

“Когато загубих овалите си – от бюста ми нищо не остана и бях вече безформена, това още повече ме потисна”, признава Талула.

За щастие настъпил моментът, когато прозряла, че няма друг избор освен сама да се заобича. Опора й била майка й Деми Мур, макар след раздялата си с Ащън Кътчър сама да започнала да се пристрастява към лекарства и да слабее. Дъщерята обаче все по-добре се чувствала в собственото си тяло.

Но проблемите не били само в килограмите, а и в последвалото пристрастяване към наркотици, твърди сп. “Стар”, позовавайки се на близък до Мур.  От юни т. г. Талула Уилис се намирала в клиника за наркозависими. Тя се решила на тази стъпка, следвайки съвета на майка си.

“Деми беше шокирана, когато Талула й се изповяда, че взима дрога. Тя обаче сама беше преживяла твърде много, за да си позволи да я съди. Деми знаеше, че дъщеря й има нужда от нея и винаги й беше в помощ”, разкрива за “Стар” източникът.

Талула е най-малката от трите дъщери на звездната двойка Деми Мур и Брус Уилис. Четири години след раждането й родителите се разделят. От 2003 до 2011 г. момичето и двете й сестри – Скаут и Румър, живеят с мама Деми и нейният любим Ащън Кътчър, който е с цели 16 години по-млад от Мур. Двамата минават под венчило през 2005 г. В края на 2011 г. Деми Мур оповести раздялата си, повод за която станаха изневерите на Кътчър. Разводът дойде през ноември миналата година.