Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-голямото планинско хоро, в което участваха 7 ансамбъла от 7-те етнографски области на България, се изви на Седемте рилски езера в събота. Стотици се включиха в тази инициатива. Участници обаче разпространиха снимки, които показват и не толкова приятни картини – част от танцьорите са навлезли във водите на петото от Седемте рилски езера – Бъбрека, а това е абсолютно забранено. Според правилата на Национален парк „Рила“ къпането в реките и езерата е забранено, защото „планинските езера нямат този капацитет да се самопречистват и всяко замърсяване може да окаже ефект върху екосистемата".

Възмущението в социалните мрежи доведе и до пародийни колажи с предложения какво друго може да бъде направено на Седемте рилски езера. Предлагаме ви колекцията на дизайнера Иван Червенков.

Премиерът и президентът трябва да имат запазено място
Закъде без човека-партия и втори в ГЕРБ Цветан Цветанов
Винаги има нужда от мечти... и талончета
А падне ли вечерта...
Но не трябва да забравяме, че Той винаги ни наблюдава
Какъв патриотизъм е това без един паметник на Съветската армия

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.