Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, без да привежда доказателства, че жените, притиснали сенатор републиканец в асансьор, за да протестират срещу номинацията на съдия Брет Кавано за Върховния съд, са били "платени от Сорос и други", предаде ДПА.

"Твърде невъзпитаните кресливи жени в асансьора са професионалистки, които само гледат как да злепоставят сенаторите. Не се хващайте не това! И също, погледнете всичките професионално изработени значки с имената им. Платени от Сорос и други. Това не са значки, изработени в мазето от любов!", написа Тръмп в Туитър и добави хаштаг "#Troublemakers" ("Смутители").

Повече от 300 души бяха арестувани край сградата на Капитолия вчера по време на протести срещу Кавано, който беше обвинен от три жени в сексуални посегателства, съобщиха местни медии.

Видеоматериал, споделен онлайн, показа сенатора републиканец Орин Хач, който порицава протестиращи, които са го наобиколили в асансьор и ги съветва "да пораснат"

Коментари

Ех, тоя Сорос! Колко е могъщ!

Прави протести из цял свят. Ако е толкова могъщ, защо не е на власт? Защо не е купил всички медии и наместил безпроблемно свои хора? Странното е, че точно Тръмпуша има телевизии, Берлускони има телевизии, Йобик имат медии, Качински разполага с медии, ГЕРБ, Доган, БСП, Атака, ВМРО имат телевизии и радиоканали, а точно "соросоидите" - нямат. Ако не се брои тази тук електронна и още една две, които се радват на избрана гражданска публика.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.