Коалицията на Николай Бареков продължава неудържимо да се разширява. Новият политик изглежда амбициран да присъедини към "България без цензура" всички партии, популярни основно сред тесния или широк роднински кръг. Сред новите попълнения - Българска индустриално-аграрна партия и Българският земеделски народен съюз (обединен) Никола Петков.

 Днес лидерът на БИАП Иван Търпоманов скрепил съюза с подписа си, съобщават от ББЦ. За удобство същият бил и главен секретар на земеделците.

"Така в семейството на "България без цензура" вече има девет партии, с което коалицията е най-голямата, която се явява на предстоящите избори", обявяват от формацията. Възможно е новия политик да се стреми към своебразен рекорд- коалиция от най-много партии с най-малка членска маса.

Иван Търпоманов е известен като водещ в Канал 3 и след това в Евроком на предаването "Политика и спорт". В него от известно време чест гост е Бареков, на когото му се наложи да преглътне загубата на ефира на тв 7 и който редовно се жалва, че е цензуриран от големите медии.