Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Освен официален претендент за световната титла по бокс в тежка категория, Кубрат Пулев вече е и висшист. Днес Кобрата получи дипломата си за завършена бакалавърска степен на Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) заедно с още около 300 бакалаври и магистри, дипломирали се през юни.

Кобрата придоби образователно-квалификационна степен към Треньорския факултет на НСА и взе свидетелството си лично от ректора - проф. Пенчо Гешев. С други думи той вече може официално да практикува като треньор по бокс.

Появата на Пулев на церемонията в комплекса на НСА в кв. "Дървеница" довнесе още по-празнично настроение сред преподавателите, студентите и останалите присъстващи. Кубрат бе в центъра на вниманието, не отказа автографи и снимки, имаше специална среща с академичното ръководство на спортната академия.

По традиция ректорът връчи дипломите и на отличниците от трите факултета.

"Дипломирах се. Отне ми време, но го направих. Щастлив съм, защото вярвам в силата на българското образование. Вярвам и че ние - спортистите, трябва да служим за пример. Големият спорт трябва да върви ръка за ръка със знанието", заяви Кубрат Пулев.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.